Actualitat

Les Piscines Municipals estrenen un nou projecte dedicat a la dona

ag. 26, 2022 | Activitats dirigides, Gimnàs

El nou projecte té com a objectiu crear un nou model de servei personalitzat i adaptat a les necessitats del cos de la dona en les diferents etapes de la vida.

Cada cos té unes necessitats diferents, cada cos envelleix d’una forma diferent. Existeixen diversos entrenaments, plans alimentaris i varietat de recomanacions en els estils de vida amb un mateix objectiu; millorar la salut, incrementar el nivell d’energia i endarrerir el procés d’envelliment mantenint una bona condició física.

Comencem aquest projecte centrant-nos en l’entrenament, i per això proposem 4 nous small groups dedicats a les dones en les diferents etapes de la vida:

En l’adolescència i la joventut, un dels objectius més importants és aconseguir una bona massa òssia i millorar/corregir la postura. Els entrenaments de força contribuiran a desenvolupar un bon to muscular i faran augmentar la densitat òssia, factors molt importants per poder portar una vida més activa durant l’edat madura i prevenir futurs problemes d’osteoporosis.

A partir dels 40 anys, hi ha una pèrdua molt important de massa muscular (sarcopènia), fins a 2,5kg de múscul cada 10 anys. Hi ha una disminució del ritme metabòlic i es comencen a apreciar canvis físics. Cal seguir entrenant la força i incloure entrenaments tipus HIIT.

En el moment en què apareix la menopausa la dona experimenta una sèrie de canvis en el seu estat físic i mental degut a la baixada de nivells d’estrògens. En aquesta edat la dona s’ha de mantenir activa, portant uns entrenaments centrats a ajudar a la pèrdua de massa muscular i amb exercicis que l’ajudin a activar el sistema metabòlic.

Oberts, quatre nous grups d’entrenament per a dones amb objectius, amb ganes de cuidar-se i de fer salut!

Oberts tant persones abonades com no abonades a la instal·lació.

Tens algun dubte? Passa per la recepció, pregunta als nostres tècnics o escriu-nos a recepcio@aiguesmanresa.cat. Inscripcions obertes, sense permanència i amb places limitades.