Actualitat

Res millor que regalar salut!

des. 14, 2022 | Gimnàs, Piscina

Aquest Nadal regala salut amb les Piscines Municipals!

No hi ha res més valuós que el benestar i la salut per això, aquest Nadal, les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella, hem preparat xecs regal dels nostres serveis.

Pels qui no saben nedar, abonaments en sessions particulars de natació. Amb tècnics de natació que s’adapten al nivell de cada alumne tenint en compte les seves necessitats i progrés.

Pels que volen millorar els seus hàbits alimentaris, perdre o guanyar pes, una primera visita amb el nostre nutricionista. Especialitzat en nutrició esportiva i de competició, és un servei especialment adreçat a persones que volen millorar el seu rendiment esportiu o bé preparar-se per una prova.

Pels que sempre es queixen de mal d’esquena, estudi pilates. En el nostre espai, oferim una atenció i servei personalitzat, ja que cada cos és únic i necessita un programa d’entrenament diferent. Treballem de manera individual amb unes màquines amb sistema de politges, especialment dissenyades per adaptar els exercicis a diferents tipus de clients, edats, condicions físiques i patologies; aportant resistència o assistència als moviments.

I pels que tenen com a objectiu posar-se en forma, sessions d’entrenament personal  on es treballa individualment amb cada client, creant una afinitat social que millora la motivació i aconsegueix un compromís personal de constància i disciplina.

I també podeu regalar abonaments mensuals a tota la instal·lació.

Com ja fem amb tu, també volem cuidar a qui més estimes. Anima’ls a fer aquell pas que tant ens costa i a guanyar qualitat de vida.

Tens algun dubte? Passa per la recepció, pregunta als nostres tècnics o consulta tots els serveis a l’apartat web serveis.

Vine a les Piscines i troba el regal perfecte.