Serveis

que oferim

Piscines

CURSETS DE NATACIÓ

Per a totes les edats i nivells, realitzats per tècnics qualificats i especialitzats en el món aquàtic.


Cursets per a nadons
Des dels 4 mesos fins a acabar P1

Acompanyats dels seus pares, en aquestes sessions els nadons inicien el procés d’aprenentatge en les habilitats motius aquàtiques.


Cursets preinfantils
Per a nens i nenes que cursen P2 (45 min)
Treball i desenvolupament de les habilitats motius aquàtiques amb l’ajuda de material i del monitor que està dins l’aigua amb els infants.


Cursets infantils
Infants des de P3 fins als 16 anys (45 min)
Perfeccionament de les habilitats bàsiques aquàtiques i aprenentatge de la tècnica d’estils des de la familiarització fins a nivells avançats mitjançant jocs aquàtics i dinàmiques esportives.

Treball per nivells
Blanc I, familiarització amb el medi aquàtic, nivell en el qual es treballa sobretot la respiració i la flotació. Amb l’ajuda de material i del monitor.
Blanc II, els infants ja són autònoms amb material i comencen a realitzar desplaçaments amb el suport del monitor.
Taronja I, petits desplaçaments ventrals i dorsals de manera autònoma sense material
Taronja II, iniciació en el treball de coordinació de peus, braços i respiració en els estils de crol i esquena. Iniciació en els girs, salts i amnees.
Groc, iniciació en l’aprenentatge de la tècnica d’estils
Verd, Marró, Vermell i Blau, aprenentatge de les habilitats aquàtiques avançades i perfeccionament de la tècnica d’estil. Introducció en les diferents modalitats esportives aquàtiques.


Cursets d’adults
A partir de 13 anys (45 min)

Grup d’iniciació: Sessions dirigides per a persones que no saben nadar i per a persones amb poc domini del medi aquàtic
Grup avançats: Sessions dirigides al perfeccionament de la tècnica d’estils i l’aprenentatge dels diferents mètodes d’entrenament.
Ambdós grups el tècnic en natació s’adapta al nivell de cada alumne tenint en compte les seves necessitats i progrés.

PISIJOC

El nostre campus esportiu, amb l’aigua i els cursets de natació com a punt fort, per a nens de P3 a 16 anys.

Matins, de 9 a 13h, de  jocs aquàtics, esportius, cursets de natació, tallers de manualitats, psicomotricitat, ioga i… MOLTA AIGUA!

Es realitza al llarg dels períodes de vacances.

Amb servei despertador pels més matiners, de 7:45 a 9h, i servei carmanyola fins les 15:30h.

PISIJOC

smallgroups

SMALL GROUPS

L’Small Group és un servei d’entrenament en grups reduïts amb un objectiu comú.

Els grups són d’un mínim de 4 inscrits i un màxim de 6.

L’entrenament consisteix en una sessió a la setmana d’una durada de 1:15h.

És un servei per abonats i no abonats a la instal·lació.

Opos Training

Servei d’entrenament en grup indicat per a persones que preparen oposicions (bombers, mossos d’esquadra, INEF…). En les sessions és prepara i millora la tècnica dels exercici que s’avaluen a la prova física accés.

 

Teens Training

Millora del condicionament físic i l’ajuda a un correcte desenvolupament fisiològic, amb entrenaments adaptats a cada noi/a, de forma divertida, segura i amb constant valoració i seguiment de forma individual. Per adolescents i joves entre 12 i 16 anys.

 

Kids Training

Exercicis físics pensats per a treballar el desenvolupament de les habilitats motrius bàsiques, la coordinació, la flexibilitat, la força i la resistència. A més, d’enfortir pulmons, cor i ossos. Millorar l’estat d’ànim dels infants i fomentar hàbits positius.

Supervisats en tot moment per un entrenador que adaptarà l’activitat a les necessitats individuals i a les del grup. Per a nens/es de 6 a 11 anys.

 

Espai dona

Nou model d’entrenaments centrats en el cos femení. Quatre nous small groups on es portaran a terme treballs específics que t’ajudaran a millorar la teva salut i rendiment esportiu.

Grups de dones d’unes mateixes característiques, objectius i capacitats físiques.

Entrenament personal

Sessions individuals o parelles amb un entrenador personal, un professional amb formació específica per a poder prescriure un pla d’entrenament individual adaptat a les característiques, necessitats i desitjos de cada persona.

L’Entrenador Personal treballa individualment amb cada client, creant una afinitat social que millora la motivació i aconsegueix un compromís personal de constància i disciplina.

Els objectius per a contractar un Personal Trainer poden ser molt diversos:

 • Pèrdua de pes
 • Augment de la massa muscular
 • Tonificació
 • Millorar resistència cardiovascular
 • Recuperació d’una lesió
 • Oposicions

entrenament

Àrea de Salut

Fisioteràpia i osteopatia

El servei de fisioteràpia ofereix tractaments de problemes d’esquena, dolors musculars i articulars, lesions esportives, reeducació postural així com prevenció de lesions.

Natació terapèutica

Treball musculoesquelètic a l’aigua encaminat a la rehabilitació de lesions o compensació de dolors musculars. El medi aquàtic ens dona una resistència al moviment i unes condicions de treball idònies i adaptables a totes les edats i teràpies.

  salut

  Nutrició

  Per a totes aquelles persones que volen modificar els seus hàbits alimentaris per tal d’obtenir unes pautes saludables d’alimentació que els ajudin a aconseguir el seu objectiu.

  Amb un nutricionista especialitzat en nutrició esportiva i de competició, per a esportistes que volen millorar el seu rendiment esportiu o bé preparar-se per una prova.

  El servei inclou:

  • Valoració de l’estat nutricional.
  • Realització d’un estudi antropomètric complet.
  • Assessorament sobre els hàbits alimentaris específics sobre l’esport practicat.
  • Elaboració de la pauta nutricional personalitzada.
  • Seguiment.

  COM FUNCIONA EL SERVEI?

  Aquest es compon d’una primera visita més unes visites de seguiment.

  En aquesta primera visita es realitza una entrevista per tal de conèixer les pautes alimentàries, hàbits esportius i objectius del client. Es prenen les mesures necessàries per a fer l’estudi antropomètric. Els resultats del qual s’entregaran a la següent visita amb una dieta.

  Les visites de seguiment es programen de forma periòdica per tal de fer un seguiment i valorar l’evolució del client

  Estudi pilates

  L’Estudi Pilates és l’espai on mitjançant la tècnica de Pilates procura el benestar del cos de totes les edats i condicions físiques.

  El Mètode, creat per Joseph H. Pilates, és un sistema de condicionament físic i mental, on l’objectiu principal és la correcte execució i control dels exercicis.

  Amb la pràctica d’exercicis específics juntament amb un correcte patró de respiració, eliminaràs mals hàbits de postura i establiràs una aliança amb el teu cos, que en qüestió de setmanes, començarà a adquirir força, flexibilitat, coordinació, equilibri,  agilitat i sensació de benestar. Pilates et torna fort “des de dins”, ja que es centra en donar estabilitat i fermesa a la columna vertebral, per tal de prevenir lesions i alleujar dolors.

  En el nostre Espai, oferim una atenció i servei personalitzat, ja que cada cos és únic i necessita un programa d’entrenament diferent. Treballem de manera individual amb unes màquines amb sistema de politges, especialment dissenyades per adaptar els exercicis a diferents tipus de clients, edats, condicions físiques i patologies; aportant resistència o assistència als moviments. Ja siguis sedentari o un professional de l’esport, a l’Estudi t’ajudarem a corregir desequilibris musculars i a ser més eficient en la teva vida diària.

  Si busques un tipus d’entrenament diferent, on l’important no és el nombre de repeticions si no la qualitat de moviment, no dubtis a provar una sessió en el nostre Estudi. Informa’t a recepció.

  PIlates

  Raig uva

  Raig UVA

  Cabina vertical de raig UVA amb innovadors tubs a base de col·lagen vitamina D, que a banda de bronzejar, rejoveneix la pell. Vuit minuts en aquesta cabina equivalen a 20 minuts de sol natural en el tròpic.