Les nostres

instal·lacions

Piscines

La piscina olímpica amb pont mòbil divideix el vas de 51,5 metres en dues piscines de 25 metres, permetent-nos disposar de piscina olímpica durant l’estiu.

La piscina d’activitats dirigides de 21×14 metres amb una fondària de 1,20 metres i una temperatura suau permet fer activitats com cursets de natació per a nadons, aiguagim, natació terapèutica… Les seves característiques també fan d’aquesta piscina un espai ideal per a l’esbarjo familiar, i per a la pràctica de la natació més lúdica.

Entre aquestes dues trobem la piscina de relaxació, el lloc ideal per alliberar tensions i relaxar-se després d’una bona sessió de natació, gràcies als polsadors d’hidromassatge i a la temperatura elevada de l’aigua.

Durant la temporada d’estiu gaudirem de la piscina descoberta de 25×12 metres. La piscina exterior disposa de zona de solàrium amb gespa artificial, gandules i para-sols. A més, trobaràs un espai infantil a fora de l’aigua.

Gimnàs

Espai esportiu de 470m2 habilitat amb maquinària d’última generació per a poder treballar tan en l’ambit cardiovascular com muscular.

La zona cardiovascular consta d’estacions d’el·líptiques, cintes de córrer, bicicletes verticals i horitzontals i el revolucionari VARIO: el primer equip d’entrenament cardiovascular que segueix el pas de l’usuari i s’adapta automàticament al moviment desitjat.

Zona d’entrenament funcional equipada amb el material més innovador i específic per a entrenar de la forma més funcional i efectiva. Consta d’una versàtil i potent estructura que permet realitzar exercicis amb TRX, amb el pes del mateix cos i/o amb els accessoris i complements que disposem: slam balls, ketlebells, superbands, i d’on pengen uns sacs de boxa, on poder descarregar l’adrenalina d’ús individual o en les nostres classes dirigides d’HBX Boxing que s’imparteixen.

Gimnàs

La zona muscular i de força compta amb màquines per a treballar i tonificar tots els músculs del cos de forma eficient. Consta d’un grup de màquines PURE STRENGTH (màquines convergents) que proporcionen un ampli rang de moviment natural i de major amplitud. Aquestes es combinen amb un complet grup de MÀQUINES ISOTÒNIQUES les quals presenten la possibilitat de treballar un gran nombre d’exercicis dels membres superior i inferior amb càrrega guiada. Completa la zona un important equipament de discos, barres, manuelles…

La sala es completa amb la zona d’entrenament col·lectiu on s’ofereixen activitats dirigides en al mateixa sala de fitness. Aquesta zona està formada per un circuit de treball cardiovascular (CARDIO CIRCUIT) i un de màquines hidràuliques (EASY CIRCUIT) on els nostres tècnics imparteixen sessions per a grups reduïts.

L’espai del gimnàs compta amb tres sales d’activitats dirigides. Amplies, lluminoses i equipades on es desenvolupen activitats guiades per a totes les edats i objectius. Amb una gran oferta i amb les últimes tendències en activitats dirigides. A la sala 1, amplia i amb llum natural, és on s’executen les activitats de cos i ment. La sala 2, també amplia, amb llum natural i equipada amb tot el material per a l’activitat.

La sala 3 és la destinada al ciclisme indoor, equipada amb l’última tecnologia, les bicicletes més potents i numero 1 del mercat, un sistema avançat de gamificació i una acústica espectacular.

Cura del cos

Cura del cos

Mitjançant l’aigua en els seus diferents estats (líquid, vapor i gel), la nostra zona wellness et permet gaudir, relaxar-te i sentir-te com nou.
El nostre circuit wellness consta de bany de vapor, sauna, dutxes de sensacions, font de gel i banquetes calefactades.  Desprès del teu entrenament… Deixa’t mimar i relaxa’t!