Actualitat

Posar-se en forma és ara més a l’abast de tothom

febr. 2, 2024 | Activitats dirigides, Empresa, Piscina

L’Organització Mundial de la Salut ha reconegut la importància de fer esport a totes les edats, i en remarca la importància, en edats més avançades. 

La mateixa organització explica que més d’una quarta part de la població adulta mundial (1.400 milions d’adults) no arriba al nivell suficient d’activitat física. L’organització fa incidència en les persones de més de 65 anys. A mesura que ens fem grans perdem massa òssia i muscular, per això recomana afegir a les seves rutines habituals, activitats per reforça l’equilibri, la coordinació i l’enfortiment muscular, que ajudaran a prevenir caigudes i a millorar l’estat general de salut.

Les piscines ofereixen un ampli ventall d’activitats, per persones de més de 65 anys que ja fan esport habitualment, i poden decantar-se per activitats més intenses, o les que volen començar a treballar-hi. Posar-se a fer esport permet millorar la condició física i a més, fer-ho en grup, contribueix molt positivament al benestar psicològic i emocional. Aquestes són algunes de les activitats que s’ofereixen a les piscines.

Aiguagim

Realitzar activitats a l’aigua és molt saludable i agradable. El benefici d’estar en un medi sense gravetat permet gaudir i realitzar exercicis sense impacte i ofereix una millora de la mobilitat.

Gim Suau

Per als que prefereixen el gimnàs proposem aquesta activitat dirigida. Mitjançant exercicis suaus i sense impacte, es treballa el to muscular, l’equilibri, es reforcen les articulacions i es millora la flexibilitat.

Latino Sénior

Si us agrada la música i ballar, us proposem aquesta activitat. Amb coreografies senzilles i divertides, de baixa intensitat, es millora la coordinació, l’equilibri a la vegada que es fa un treball cardiovascular.