Piscines Municipals Manresa
Inicio   »  Todas las noticias   »  2021-01-05

Comunicat noves mesures a partir el 7 de gener

Ahir dilluns 4 de gener, la Generalitat de Catalunya, a través del PROCICAT, va aprovar noves mesures per fer front a la Covid-19. Aquestes mesures, que entraran en vigor el proper dijous 7 de gener, tenen una durada inicial de 10 dies, fins el 17 de gener, i contemplen el tancament dels gimnasos, que ens afecta directament amb el tancament de la zona de fitness i de les activitats dirigides de gimnàs.

 

La nostra voluntat és continuar oferint el servei i per això hem decidit mantenir oberta la part de piscina de la instal·lació, al 30%, com ja s’estava fent i que està permès. Per poder accedir a les piscines, i a les activitats dirigides que s’hi fan, el sistema serà el mateix que hem estat seguint aquests darrers mesos, amb cita prèvia.  

 

Entenem que alguns de vosaltres no fareu ús de la instal·lació durant aquest període, perquè no sou usuaris de piscina o bé a causa del confinament municipal. En el vostre cas, us oferim la opció de poder aturar la quota fins a la reobertura del gimnàs.

 

En cas que vulgueu aturar la quota, feu-nos-ho saber per correu electrònic (info.piscines@aiguesmanresa.cat) indicant número d’abonat i que us acolliu a aquesta opció, o bé presencialment a recepció. Agrairíem que ens ho comuniquéssiu entre el 7 i el 12 de gener i així no cobrar-vos la quota de gener. Un cop es reprengui el servei, es generaran de manera automàtica les parts proporcionals del mes en curs (afegint la part proporcional de l’1 al 6 de gener).

 

Des de fa setmanes estem treballant en un nou servei de classes online, vinculat a la quota d’abonament que posarem en marxa aquests dies de tancament de la sala de fitness. Properament us enviarem un correu explicant com funcionarà.

 

Moltes gràcies novament per la vostra comprensió.