Piscines Municipals Manresa
Inicio   »  Todas las noticias   »  2019-06-14

LA PISCINA D’ESTIU DE SANT SALVADOR DE GUARDIOLA INICIA TEMPORADA AMB UN CANVI DE GESTIÓ

 

LA PISCINA D’ESTIU DE SANT SALVADOR DE GUARDIOLA INICIA TEMPORADA AMB UN CANVI DE GESTIÓ

 

L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola encarrega la gestió de l’equipament a Aigües de Manresa S.A.

 

Manresa, 14 de juny de 2019. El proper 24 de juny, la piscina municipal de Sant Salvador de Guardiola obrirà les portes i iniciarà la temporada d’estiu, amb una gestió renovada. L’encàrrec, que s’ha fet a l’empresa Aigües de Manresa, contempla el tractament, seguiment i qualitat de l’aigua, els serveis de salvament i neteja, la gestió dels abonaments i el servei de bar.

 

La piscina de Sant Salvador, que compta amb dos vasos, un de 25 x 12’5 m i un de 3 x 3 m, estarà oberta fins el 8 de setembre. Els horaris de la instal·lació seran: del 24 de juny a l’11 d’agost, de 11 a 20.30 h, i del 12 d’agost al 8 de setembre de 11.30 a 19.30 h. També hi haurà el servei de bar, cada dia i els festius obert de 9 a 21 h, i els dissabtes de 9 a 23 h.

 

Seguint amb la línia dels darrers anys, es comptarà amb abonaments mensuals i per temporada, i familiars. Aquest any també s’ofereix la possibilitat de contractar cursets de natació per a infants, del 25 de juny al 26 de juliol.

Aigües de Manresa i la gestió de piscines

 

Aigües de Manresa gestiona el Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa, des de l’any 2012. Aquests set anys de gestió han aportat bagatge i experiència en aquest tipus d’equipaments, fent-la una empresa amb experiència i professionalitat per gestionar aquesta tipologia d’instal·lacions.

Més informació al web: www.piscinesmanresa.cat