Piscines Municipals Manresa
Inici   »  SERVEIS   »  Embaràs Actiu

Embaràs Actiu

L'Embaràs Actiu és un entrenament en grup, al gimnàs i a la piscina, totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada dona en cada fase de la gestació i després del part.

 

ENTRENAMENT DURANT L’EMBARÀS

Avaluació inicial individualitzada. Entrenament basat en mantenir un bon estat físic durant l’embaràs i prepara a la dona pel part. Disminuir el ris de diabetis gestacional i hipertensió. Ajudar al control de pes durant l’embaràs i millorar la qualitat del descans.

 

ENTRENAMENT DESPRÉS DE L’EMBARÀS

 

 

Avaluació inicial individualitzada. Enfortiment general i millora de la condició física després del part. Entrenament basat en establir la funcionalitat global de l’abdomen i el sòl pèlvic. Reeducació postural mitjançant la consciència corporal.

 

COM FUNCIONA EL SERVEI?

 

El servei consta d’una primera visita amb exploració/valoració més un entrenament personal. Aquesta visita s’ha de realitzar obligatòriament abans d’iniciar l’entrenament durant l’embaràs i una altra visita abans de l’entrenament després del part.

Un cop realitzada la visita es pot accedir a qualsevol de les classes d’embaràs actiu del programa d’activitat dirigides.


 

» Notícies relacionades