Piscines Municipals Manresa
Inici   »  INSTAL·LACIONS   »  Àrea de fitness

Àrea de fitness

Espai esportiu de 470m2 habilitat amb maquinària d'última generació per a poder treballar tan en l'ambit cardiovascular com muscular. 

 

La zona cardiovascular consta d'estacions d'el·líptiques, cintes de córrer, bicicletes verticals i horitzontals i el revolucionari VARIO: el primer equip d'entrenament cardiovascular que segueix el pas de l'usuari i s'adapta automàticament al moviment desitjat.

 

 

Zona Cardiovascular 

 

A la sala de fitness hi trobaràs una zona d'entrenament funcional equipada amb material específic (TRX, plataforma vibratòria...) i la DAP (Dual Adjustable Pulley), una estructura inèdita, vertical i oberta que ofereix infinitat d'exercicis per a treballar la potència i tonificació amb moviments útils i funcionals.

 

La zona muscular i de força compta amb màquines per a treballar i tonificar tots els músculs del cos de forma eficient. Consta d'un grup de màquines PURE STRENGTH (màquines convergents) que proporcionen un ampli rang de moviment natural i de major amplitud. Aquestes es combinen amb un complet grup de MÀQUINES ISOTÒNIQUES les quals presenten la possibilitat de treballar un gran nombre d'exercicis dels membres superior i inferior amb càrrega guiada. Completa la zona un important equipament de discos, barres, manuelles... 

 

E

 

 

Zona muscular i de força

 

La sala es completa amb la zona d'entrenament col·lectiu on s'ofereixen activitats dirigides en al mateixa sala de fitness. Aquesta zona està formada per un circuit de treball cardiovascular (CARDIO CIRCUIT) i un de màquines hidràuliques (EASY CIRCUIT) on els nostres tècnics imparteixen sessions per a grups reduïts.


L'àrea de fitness compta amb tres sales d'activitats dirigides on es desenvolupen activitats guiades per a totes les edats i objectius, des de les últimes novetats en sessions coreografiades fins a sessions de tonificació, pilates, ioga... La sala 2 està equipada per a proposar sessions de ciclisme indoor a grups de fins a 50 persones.