Piscines Municipals Manresa
Inici   »  PRESENTACIÓ   »  Qui som?

Qui som?

El Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa és una instal·lació que s’inaugurà amb les actuals instal·lacions l’octubre de 2007, construït en el mateix lloc que havien ocupat les antigues Piscines Municipals de Manresa. 

 

Fins a l’1 d’octubre de 2012, va estar gestionat pel Club Natació Manresa i a partir d’aquesta data el gestiona en règim de gestió directe per encàrrec de l’Ajuntament de Manresa l’empresa municipal Aigües de Manresa S.A.

 

Aigües de Manresa, S. A. és una empresa municipal que neix l’any 1982 a partir de la municipalització del servei d’aigües portat a terme per la Junta d’Aigües Potables de Manresa durant 125 anys. El seu objectiu prioritari és donar un servei de màxima qualitat als ciutadans. 

 

 

 

 

 

Amb aquest mateix esperit, és amb el que està gestionant la instal·lació esportiva, procurant que els seus abonats trobin en el complex unes instal·lacions i servei de qualitat, però sobretot un gran equip humà que l’acompanyi, aconselli, formi i dirigeixi  en l’activitat esportiva per tal de millorar amb la seva condició física i gaudir d’un estil de vida saludable.