Piscines Municipals Manresa
Inici   »  SERVEIS   »  Estudi Pilates

Estudi Pilates

L’Estudi Pilates és l’espai on mitjançant la tècnica de Pilates procura el benestar del cos de totes les edats i condicions físiques.

 

El Mètode, creat per Joseph H. Pilates, és un sistema de condicionament físic i mental, on l’objectiu principal és la correcte execució i control dels exercicis.

 

Amb la pràctica d’exercicis específics juntament amb un correcte patró de respiració, eliminaràs mals hàbits de postura i establiràs una aliança amb el teu cos, que en qüestió de setmanes, començarà a adquirir força, flexibilitat, coordinació, equilibri,  agilitat i sensació de benestar. Pilates et torna fort “des de dins”, ja que es centra en donar estabilitat i fermesa a la columna vertebral, per tal de prevenir lesions i alleujar dolors.

 

 

En el nostre Espai, oferim una atenció i servei personalitzat, ja que cada cos és únic i necessita un programa d’entrenament diferent. Treballem de manera individual amb unes màquines amb sistema de politges, especialment dissenyades per adaptar els exercicis a diferents tipus de clients, edats, condicions físiques i patologies; aportant resistència o assistència als moviments. Ja siguis sedentari o un professional de l’esport, a l’Estudi t’ajudarem a corregir desequilibris musculars i a ser més eficient en la teva vida diària.

 

Si busques un tipus d’entrenament diferent, on l’important no és el nombre de repeticions si no la qualitat de moviment, no dubtis a provar una sessió en el nostre Estudi. Informa't a recepció.