Piscines Municipals Manresa
Inici   »  INSTAL·LACIONS   »  Àrea de piscina

Àrea de piscina

L'Àrea de Piscina  del complex esportiu està formada per tres piscines cobertes i climatitzades juntament amb una piscina exterior. 

 

La piscina olímpica amb pont mòbil divideix el vas de 51,5 metres en dues piscines de 25 metres, permetent-nos disposar de piscina olímpica durant l'estiu.  

 Piscina Olímpica de 51,5m

 

La piscina d’activitats dirigides de 21x14 metres amb una fondària de 1,20 metres i una temperatura suau permet fer activitats com cursets de natació per a nadons, aiguagim, natació terapèutica... Les seves característiques també fan d'aquesta piscina un espai ideal per a l'esbarjo familiar, i per a la pràctica de la natació més lúdica.

 
Entre aquestes dues trobem la piscina de relaxació, el lloc ideal per alliberar tensions i relaxar-se després d'una bona sessió de natació, gràcies als polsadors d'hidromassatge i a la temperatura elevada de l'aigua.  

 

Durant la temporada d’estiu gaudirem de la piscina descoberta de 25x12 metres. La piscina exterior disposa de zona de solàrium amb gespa artificial, gandules i para-sols. A més, trobaràs un espai infantil a fora de l’aigua.

 

 

 

Piscina Exterior