Piscines Municipals Manresa
Inici   »  Totes les notícies   »  2021-02-26

Comunicat represa activitats dirigides 1 de març

  TORNEN LES ACTIVITATS DIRIGIDES EL DILLUNS 1 DE MARÇ

 

Aquest divendres 26 de febrer, el govern de la Generalitat ha anunciat les noves mesures per fer front a la COVID-19, que entraran en vigor a partir del dilluns 1 de març.

 

Les principals novetats són que les noves disposicions ens permeten tornar a obrir el gimnàs amb les mateixes condicions d’abans del dia 7 de gener, i per tant, podem tornar a oferir Activitats Dirigides, amb un aforament d’un 30%. A la pàgina web (enllaç) podreu consultar els horaris.  Les mesures anunciades també permeten ampliar l’aforament de les piscines que passa a ser d’un 50%.

 

La resta de mesures que continuen vigents són:

·         Cal fer reserva prèvia amb el sistema de cites disponible a l’APP i a la Web.

·         L’aforament serà d’un 30%.

·         És obligatori l’ús de la mascareta en tot moment (inclosa la pràctica esportiva, excepte a la piscina).

·         Els vestidors estaran tancats. Només es pot fer ús dels vestidors de piscina quan es fa una activitat de piscina.

 

Ens adaptem a totes les mesures preventives. Tots/es els que sou abonats/des rebreu la informació detallada per correu electrònic i a través de notificació a l’APP de Piscines Manresa. Estigueu atents/es!!!! Us esperem!!!

 

Moltes gràcies per estar al nostre costat

 

Recordeu que també teniu a la vostra disposició el nou servei de classes online a través e l’APP Piscines Manresa i de la pàgina web.