Piscines Municipals Manresa
Inici   »  Totes les notícies   »  2020-05-14

Preparant la reobertura

 Benvolguts i benvolgudes,

 

 

La crisi pel coronavirus ens ha canviat radicalment el nostre dia a dia. Des de mitjans de març, i seguint les directrius de les autoritats sanitàries, el Complex Esportiu de les Piscines Municipals va tancar les portes temporalment, vam suspendre el cobrament de les quotes i vam prendre una sèrie de decisions que ens permetessin a tots, treballadors, empresa i abonats,  sobreviure durant aquest temps.

 

Una de les més difícils va ser la d’aplicar un ERTO a la nostra plantilla. Aquesta decisió es va prendre conjuntament amb els responsables dels treballadors, i amb l’objectiu de protegir els llocs de treball, no afectar el futur de la instal·lació ni l’economia dels nostres abonats.

 

Cal dir, que estem molt agraïts per la vostra comprensió, però sobretot per la professionalitat i suport que hem rebut de la plantilla, que voluntàriament, ha seguit activa a les xarxes socials, proposant activitats per a tots els públics. Si encara no ens seguiu, ens podreu trobar als perfils de Facebook, Instagram i Youtube de les @piscinesmanresa.

 

Preparant la reobertura

 

En aquests moments ja hem començat a planificar la reobertura, sense data.

 

Treballem en l’oferta d’activitats que oferirem, tenint en compte les mesures que es preveuen aplicar (aforaments, restriccions d’espais, etc.). I sobretot que aquesta reobertura garanteixi la màxima seguretat per als treballadors i vosaltres, els abonats.

 

En aquesta nova fase ens agradarà comptar amb la vostra implicació, com a part essencial del Complex Esportiu que sou. La vostra quota és la que ens permet mantenir els llocs de treball, les instal·lacions, promoure la pràctica esportiva, la inclusió de col·lectius vulnerables, la implicació amb la ciutat i les aliances amb les empreses i entitats del nostre entorn.

 

Esperem veure-us ben aviat, i sobretot, volem agrair-vos que seguiu al nostre costat.

 

Moltes gràcies! Tornarem més forts que mai!

 

Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa

AIGÜES DE MANRESA, S.A.